Викидати не потрібно: 4 способи розм'якшити черствий хліб

Часто так трапляється, що куплений хліб черствіє надто швидко, а викидати його зовсім не хочеться. На цей випадок існують деякі хитрощі, щоб його розм'якшити.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Внимание! У Вас нет прав для просмотра скрытого текста.


Звісно, хліб обов'язково потрібно викинути, якщо на ньому вже видно сліди цвілі або грибка - такий продукт їсти небезпечно. Проте в іншому випадку, не поспішайте викидати черствий хліб і купувати заміну, адже йому можна повернути свіжість.
Найчастіше ефект від розм'якшування протримається кілька годин, тому м'який хліб потрібно з'їсти швидко, адже потім він знову затвердіє. То ж чудовим рішенням стане порційне розм'якшування черствого хліба.
Викидати не потрібно: 4 способи розм'якшити черствий хліб

Хліб, фото: 2plus2.ua

4 способи розм'якшити черствий хліб:


1. Як розпарити черствий хліб в духовці. Духовку розігрійте до 180 градусів і помістіть хліб, загорнутий у фольгу, на деко. Хліб скибочками розпариться за 5 хвилин, а цілий буханець - через 20 хвилин. Після цього дайте хлібу охолонути у фользі. Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии