Як уберегти шкіру від сухості в зимовий період: 5 головних помилок у харчуванні, яких не можна допускати

Взимку наша шкіра вимагає особливого догляду, оскільки низькі температури та вітер бувають нещадні. Варто дотримуватися декількох правил для того, щоб на обличчі не відчувалося ніякої сухості, і вони стосуються не лише кремів, а й харчування. Адже, ми є те, що ми їмо.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Внимание! У Вас нет прав для просмотра скрытого текста.


Корисно буде дізнатися, яким чином деякі продукти та напої можуть впливати на стан шкіри у зимовий період. Якщо у вас спостерігається сухість шкіри, ось ключові звички в їжі та пиття, які можуть спричинити або посилювати неприємні стани. Уникайте їх, щоб не пересушувати шкіру.
Як уберегти шкіру від сухості в зимовий період: 5 головних помилок у харчуванні, яких не можна допускати

Дівчина в дзеркалі, фото marieclaire

Відсутність риби у щотижневому меню


Щотижня рекомендується з'їдати близько 220 г риби. Риба, особливо жирна риба, що водиться в холодних водах, містить омега-3 жирні кислоти DHA і EPA і різні "корисні жири", які можуть впливати на бар'єр шкіри і на проблеми, викликані сухістю шкіри.

Ігнорування жовтка з яєць


Це поживна субстанція, що містить ключові поживні речовини, включаючи вітамін D. Є дані, що низький рівень вітаміну D може бути пов'язаний з рівнем гідратації шкіри, підтверджуючи, наскільки корисним є вживання продуктів з вітаміном D. Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии