Кому вистачить і п'яти, а кому потрібно 10: скільки треба спати різним знакам Зодіаку

Скільки вам потрібно спати залежно від вашого знака зодіаку. Національний фонд сну що людям за 18 років слід виділяти сну від семи до дев’яти годин щоночі.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Внимание! У Вас нет прав для просмотра скрытого текста.


Одні люди отримують більше енергії від сну, тоді як інші можуть заряджати свої "батареї" через соціальні взаємодії або кар’єрні амбіції. Астрологи ж кажуть, що це потрібно знати, і не слід у всьому дотримуватися канонів.
Кому вистачить і п'яти, а кому потрібно 10: скільки треба спати різним знакам Зодіаку

Сон. Фото: кадр з відео

Овен


Овен любить бути номером один більше, ніж будь-що інше на світі. Ним рухає пристрасть, амбіції та конкуренція. Через це Овну не потрібні рекомендовані сім-дев’ять годин сну. Насправді стільки спати схвилювало б Овна, оскільки потрібно зробити занадто багато, щоб спати так багато. Вони можуть легко жити поспавши шість годин на ніч.

Телець


Тельця приваблює все, що можна робити руками, а також пов'язане з Землею. Однак цей знак також може бути надто поблажливим, коли мова заходить про чуттєві задоволення. Телець буде переїдати, перепивати і спати по 10 годин, навіть якщо йому потрібно лише рекомендовані сім-дев’ять годин сну. Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии