Зраджують так, що гай шумить: 5 чоловічих імен, які носять любителі "лівачка"

Багато дівчат після перших побачень з хлопцем починають перевіряти їхню зодіакальну сумісність. Іноді це ще до початку романтичних зустрічей.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Внимание! У Вас нет прав для просмотра скрытого текста.


Це, звичайно, все чудово, але ми рекомендуємо спочатку поглянути на ім'я вашого можливого майбутнього супутника життя. Адже біоенергетики виділили точні імена, які найчастіше носять любителі позаглядати під спідниці інших дівчат.
Зраджують так, що гай шумить: 5 чоловічих імен, які носять любителі "лівачка"

невірний хлопець

Іван


Іван дуже трепетно ​​і дбайливо ставиться до своєї сім'ї, важко навіть припустити, що може зважитися на зраду. Чоловіки з цим ім'ям, як правило, рано укладають шлюб і надто ідеалізують своїх дружин, вважаючи свої потреби негідними супутниць. Саме тому свої бажання вони реалізують збоку. Крім того, Іван дуже азартен і любить пофліртувати з черговою красунею.

Василь


Василь знає, як привернути увагу. Заради досягнення своєї мети він може виявляти галантність, турботу, увагу та робити все, щоб зацікавити жінку. Іноді зачаровані жінки бувають надто спритними і самі «стрибають» у ліжко до Василя, мріючи про те, що всі його приємні промови стануть дійсністю. А сам Василь не розуміє, як таке відбувається, і твердо заявляє про те, що це востаннє. Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии