Навіть не намагайтеся розбагатіти: 6 жіночих та чоловічих імен, які приносять бідність

"Що в імені тобі моєму?" каже закоханий Пушкін. А людина "в темі" знає, що ім'я може нести значне енергетичне навантаження на індивідуума.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Внимание! У Вас нет прав для просмотра скрытого текста.


Тому, називаючи якось свою дитину, потрібно розуміти, яке майбутнє ви в неї можете закласти невірним вибором. А що робити тим, хто вже у зрілому віці? Можна дізнатися, що означає ваше ім'я і бути морально готовими, щоб легко обходити пастки долі. У цій статті ми розповімо, які імена просто притягують проблеми з грошима.
Навіть не намагайтеся розбагатіти: 6 жіночих та чоловічих імен, які приносять бідність

гаманець

Чоловічі імена, які притягують бідність та фінансові труднощі


Олексій


Чоловік із цим ім'ям добрий, чесний, порядний та щирий. Але через ці якості він часто страждає і відчуває труднощі з фінансами. Олексій звик довіряти людям, через що часто потрапляє у неприємні історії. Він боїться змін, тому не наважиться піти на підвищення і не прагнутиме добиватися великих висот.

Максим


Чоловік із цим ім'ям сильний і цілеспрямований. Він знає собі ціну і має великий попит у жіночої статі. Але у професійній діяльності у нього не все так гладко. Його кар'єра складається непросто, через що він втрачає багато грошей. Крім того, що у Максима важко з фінансами, він ще любить витрачати гроші на різні непотрібні речі. Він може довго не заводити сім'ю, бо не має змоги її забезпечити. Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии