Коли відключили електрику: які страви можна приготувати без світла та газу
znajua 31-окт, 15:14 193 Новости КиеваУкраїнці вже готові до будь-якого розвитку подій і запасаються всім необхідним, зокрема й на випадок відключення електроенергії.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Наприклад, на випадок відсутності струму та інших надзвичайних ситуацій людям радять заздалегідь зробити запас консервів та сухої сублімованої їжі, вибір якої досить великий у магазинах: супи, каші, пюре. Їх достатньо лише залити холодною водою.
Проте не всі знають, що деякі крупи не обов’язково варити, а достатньо залити водою та залишити на деякий час. Тому їх обов'язково варто мати у запасі.
Продаж круп. Фото: скрін youtube
Ячна каша - залити кип’яченою водою і залишити на 2-3 години.
Пшоняна каша - залити окропом і почекати 1 годину для настоювання.
Пшенична каша - залити окропом і закутати посудину в ковдру, аби зберігалося тепло. Почекати 30-50 хвилин для настоювання.
Булгур - не варити можна булгур середнього або дрібного розміру. Дрібний булгур настоюється в окропі 20 хвилин, середній – 40 хвилин.
Перлова каша, фото: кадр з відео
Сообщает znaj.ua
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Внимание! У Вас нет прав для просмотра скрытого текста.
Наприклад, на випадок відсутності струму та інших надзвичайних ситуацій людям радять заздалегідь зробити запас консервів та сухої сублімованої їжі, вибір якої досить великий у магазинах: супи, каші, пюре. Їх достатньо лише залити холодною водою.
Проте не всі знають, що деякі крупи не обов’язково варити, а достатньо залити водою та залишити на деякий час. Тому їх обов'язково варто мати у запасі.
Продаж круп. Фото: скрін youtube
Каші, для приготування яких потрібен окріп:
Ячна каша - залити кип’яченою водою і залишити на 2-3 години.
Пшоняна каша - залити окропом і почекати 1 годину для настоювання.
Пшенична каша - залити окропом і закутати посудину в ковдру, аби зберігалося тепло. Почекати 30-50 хвилин для настоювання.
Булгур - не варити можна булгур середнього або дрібного розміру. Дрібний булгур настоюється в окропі 20 хвилин, середній – 40 хвилин.
Перлова каша, фото: кадр з відео
Сообщает znaj.ua
Новости по теме
{related-news}