Не поспішайте викидати мед, який зацукровився: прості методи врятувати продукт за 10 хвилин

Мед славиться своїми корисними властивостями та солодким смаком. Цей натуральний продукт чудово замінює звичайний цукор.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Внимание! У Вас нет прав для просмотра скрытого текста.


Але часто відбувається так, що згодом мед починає зацукруватись. Цей процес ще називають кристалізацією і не є ознакою зіпсованості, а звичайним природним явищем.
Кристалізація відбувається внаслідок вмісту глюкози. Якщо глюкози багато, кристалізація відбувається за кілька місяців. Іноді поява великих кристалів говорить про неправильне зберігання меду. Але в будь-якому випадку мед, як і раніше, залишається таким же корисним і смачним.
Не поспішайте викидати мед, який зацукровився: прості методи врятувати продукт за 10 хвилин

Імбир, лимон і мед, фото з pxhere
Якщо мед зацукровився, його треба розтопити. Але не варто поспішати, оскільки мед може втратити всі свої корисні харчові якості після теплової обробки. Тому, топити його необхідно дуже акуратно, поступово, рідко помішуючи. Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии