Завжди робіть це перед консервацією: українців попередили про небезпеку у банках

Українці продовжують робити заготівлі на зиму. У багатьох уже полиці заставлені консервацією з овочів та м'яса. На черзі урожай грибів.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Внимание! У Вас нет прав для просмотра скрытого текста.


Важливо дотримуватися технологій при консервації, адже можна наразити на цілу сім'ю небезпеки. Медики застерігають бути обережними, адже ці баночки зі смачним може приховувати смертельний ботулізм.
Ботулізм - серйозне отруєння, спричинене ботулотоксином, яким міститься у землі. Часто призводить до летальних наслідків. людину можна врятувати, якщо вчасно ввести пацієнтові спеціальну сироватку.
[img desc="консервація з овочів"]602863[/img
Якщо ви вже готуєте консервацію будинку, варто дотримуватись певних правил, додають фахівці обласної Держспоживслужби. Одна з загроз, яка може потрапити в ємність із консервацією – ботулізм. Убезпечити себе можна за допомогою термічної обробки, оскільки висока температура сприяє знешкодженню токсину. Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии