Режисер шоу "Орел і Решкка" Євген Синельников зіграв весілля в будинку в Бучі, де ховався від окупантів

Як розповів Євген, він зізнався Наталії в коханні під обстрілами. Після тижня у підвалі їм вдалося вирватися з-під окупації

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Внимание! У Вас нет прав для просмотра скрытого текста.

Режисер шоу "Орел і Решкка" Євген Синельников зіграв весілля в будинку в Бучі, де ховався від окупантів

Євген Синельников та Наталія Кліпа, скриншот: Instagram
Як розповідав режисер, вони тиждень ховались в підвалі в будинку від окупантів. З його будинку в Бучі винесли все, навіть зубні щітки. Вибили вікна, двері та пошкодили дах. Проте, він наголосив, залишились стіні, на відміну від будинку його батьків в Гостомелі, який повністю знищений.
Він разом з Наталею просидів тиждень в підвалі, ховаючись від озброєних окупантів. Там він і освідчився їй в коханні. До речі, тепер вже дружина режисера є співзасновницею рекламної агенції BADOEV ID Наталією Кліпою.
Я відчув, якщо я цього не зроблю, я можу цього не зробити ніколи. І в мене навіть обручки не було, ми там щось змайстрували, що було під руками. Просто тому, що там життя було прораховано на годину... Нащо тобі та обручка, нащо тобі та романтика? Скажи, що ти кохаєш. Найголовніше. Ти можеш втратити цю нагоду сказати, що ти кохаєш людину і хочеш прожити з нею решту свого життя, скільки б його не залишилося - година, три, п'ять, сто років, неважливо", - розповідав він в одному з інтерв'ю "ЖВЛ".
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии