ЗМІ пояснили, з чим краще варто боротися під час війни: торгівельні центри або кіоски

Про це йдеться у авторському матеріалі порталу Киеввласть. Наводимо без коментарів та ремарок редакції.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Внимание! У Вас нет прав для просмотра скрытого текста.


Річ у тім, що підлеглі Віталія Кличка взяли курс на знищення бізнесу дрібних підприємців під приводом начебто загрози ТС для мирного населення. В той же час, ще ближче до тих же станцій метрополітену працюють великі торгівельні центри (ТЦ), які часто належать друзям столичного мера, і в разі нанесення по ним російськими військами ракетного удару дійсно можуть поховати під завалами сотні чи тисячі людей.
Як повідомила KВ співголова Київського міського комітету порятунку бізнесу Тетяна Петренко, наразі підприємці, які ведуть свою діяльність в ТС, намагаються добитися від столичної влади скасування рішень щодо демонтажу кіосків біля станцій метро “Політехнічний інститут” та “Героїв Дніпра”.
За словами активістки, незважаючи на те, що такі дії чиновники пояснюють необхідністю убезпечити мешканців Києва від ракетних обстрілів, насправді мова йде про відверті спроби знищення законного малого бізнесу. Тетяна Петренко впевнена, що столична влада повинна переглянути свої підходи до взаємодії з підприємцями, адже це може мати низку негативних наслідків.
Як повідомляла KВ, 6 травня 2022 року Рада оборони міста Києва формально доручила структурним підрозділами Київської міськдержадміністрації (КМДА) та районним в місті Києві державними адміністраціями (РДА) перевірити та в разі необхідності демонтувати об’єкти торгівлі, які встановлені біля станцій метрополітену. Дане рішення пояснювалось тим, що кіоски можуть перешкоджати містянам швидко потрапити у ці захисні споруди у разі загрози бомбардування та/або ракетного обстрілу. Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии