"Герої Маріуполя": Віталій Кличко заявив, що легендарний парк Дружби народів буде перейменовано

Відомий український політичний діяч, професійний боксер, справжня легенда України, мер Києва Віталій Кличко поділився важливими новинами в соціальній мережі. Він повідомив про те, що почав проект з перейменування знаменитого парку в Києві.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Внимание! У Вас нет прав для просмотра скрытого текста.


Відповідну інформацію Віталій Кличко оприлюднив у своєму Telegram-каналі.
"Друзі! Сьогодні я подав проект рішення про перейменування колишнього скверу дружби між Києвом та Москвою на сквер Героїв Маріуполя. І депутати підтримали таку ініціативу. Сьогодні Київрада ухвалила низку перейменуваннь міських об’єктів, проекти рішень щодо яких вже були підготовлені та пройшли необхідні процедури. В Києві ще є десятки вулиць і об’єктів із назвами, пов'язаними з агресором. Їх перейменування - актуальне. Тому ми випрацююємо нові назви, які будуть носити ці вулиці, проспекти, станції метро та інші об'єкти. На ці процедури ми виділили час до 9 травня. Опрацюємо пакетом і ухвалимо комплексне рішення на засіданні Київради", - повідомляє мер Києва.

Крім цього, Віталій Кличко щодня проробляє неймовірну роботу, спілкуючись з іншими мерами європейських міст і не тільки. Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии