Костянтин Яловий закликав киян підтримати скасування підвищення тарифів на паркування

Підписати відповідну петицію пропонує депутат Київради VIII скликання Костянтин Яловий на своїй сторінці в Facebook.
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
Внимание! У Вас нет прав для просмотра скрытого текста.


«Сьогодні кияни стали заручниками хаотичної ситуації з паркуванням автомобілів у столиці. Водіям стає все складніше знайти вільне місце для паркування, пішоходи вимушені маневрувати між авто, залишеними на тротуарах, велосипедисти не можуть безпечно пересуватися через забиті автомобілями узбіччя доріг. Водночас тарифи на паркування зростають, з мешканців будинків хочуть стягувати плату за паркування біля їхнього дому, а контроль за сплаченими коштами відсутній», - окреслив проблему Яловий.
За його словами, ще у 2015 році Київська міська рада схвалила Концепцію розвитку паркувального простору. Киянам обіцяли вирішити описані проблеми: побудувати підземні та наземні паркінги, збільшити кількість паркомісць, вдосконалити сервіс та взагалі навести лад у цій сфері. Проте протягом 6 років влада не виконала свої зобов’язання.
«Терпіти цей безлад далі неможливо. Тому 4 жовтня я зареєстрував на сайті Київради петицію, де вимагаю, щоб влада оновила концепцію паркувального простору і зробила конкретні кроки для її виконання», - наголошує політик.
На його думку, нова концепція : Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии