У Києві поліцейські взяли учать у профілактичному заході "Життя без наркотиків"

Акція спрямована на знищення написів щодо розповсюдження наркотичних засобів на стінах, парканах та фасадах будинків. Правоохоронці спільно із представниками громадських організацій, волонтерів та молоді за допомогою балончиків із фарбою знищували вуличну рекламу наркотиків на території Києва.

За ініціативи керівництва Головного управління Національної поліції у м. Києві працівники ювенальної превенції разом із учнями столичних шкіл, членами громадської спілки "Міжнародна антинаркотична асоціація", Всеукраїнської благодійної організації "Конвіктус Україна" та органів місцевого самоврядування провели рейд із ліквідації інтернет-адрес з продажу наркотичних речовин у громадських місцях.

У Києві поліцейські взяли учать у профілактичному заході "Життя без наркотиків"


"Ми поєднали зусилля з різними організаціями, аби більш ефективно та дієво боротися з наркоманією, зокрема, намагаємося звільнити від наркотичної реклами Київ. Учасники заходу використовували різні кольори і трафарети, котрі допомогли позбутися значної кількості незаконних рекламних оголошень", - наголосив начальник ГУНП у м. Києві Андрій Крищенко.



Досить актуальним є привернення уваги до такого пагубного явища молодих людей та проведення з ними постійної превентивної роботи щодо недопущення вживання наркотиків, а також пропаганди здорового способу життя. Поліцейські під час рейду залучили підлітків, які під гаслом «Намалюй життя» зафарбовували небезпечну інформацію.



За словами начальника відділу ювенальної превенції УПД ГУНП у м. Києві Оксани Поплавської, проблема розповсюдження наркотичної реклами існує, тож потрібно вживати ефективних методів боротьби і не миритися із цією ситуацією. Наше завдання - зробити все, щоби її стало менше, а молодь - здоровіша.



Вона зазначила, що дуже важливо передавати таку естафету в інші регіони, які повинні підтримати цю традицію і зробити свій внесок у формування здорового суспільства з активною громадською позицією.



"Якщо у такий спосіб ми врятуємо хоча б одне життя - значить наша робота не даремна. Сподіваюся, що проведення таких профілактичних заходів у подальшому стане платформою, яка поєднує усіх небайдужих громадян", - зазначила Оксана Поплавська.









Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии