Столичні школярі відвідали чергову частину поліції Києва

Працівники ювенальної превенції організували учням екскурсію до Головного управління Національної поліції у місті Києві, під час якої розповіли про специфіку роботи поліцейських.

Правоохоронці запросили учнів школи №281, які перемогли у конкурсі фестивалю «Молодь обирає здоровий спосіб життя» за створення соціального відеоролику «Ми проти булінгу».

Столичні школярі відвідали чергову частину поліції Києва


Під час заходу діти відвідали чергову частину. Школярам розповіли про специфіку служби, історію заснування столичної поліції та нагадали про правила безпеки у побуті і на вулиці. Дітлахи із захватом слухали, як оператори спецлінії 102 приймають виклики від громадян.



Як розповіла начальник відділу ювенальної превенції поліції Києва Оксана Поплавська, метою організації екскурсії є насамперед захист прав і свобод дітей, удосконалення морального та патріотичного виховання молоді та налагодження дружніх стосунків із неповнолітніми:

«Нам дуже приємно, що діти не стали осторонь такої проблеми як булінг та навіть, взявши участь у конкурсі соціальних роликів, перемогли у ньому. Наші спільні зусилля можуть дати хороші результати. За активну позицію ми вручили школярам подяку. Крім того, такі зустрічі завжди зближують, завдяки їм діти зможуть довіритись у будь-якій ситуації поліцейському»,- додала Оксана Поплавська.






Відділ комунікації поліції Києва

Катерина Поліщук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии