Київські поліцейські продовжують виявляти осіб, які порушили міграційне законодавство

У рамках операції «Мігрант» правоохоронці Деснянського управління поліції викрили двадцять дев’ять чоловік без дозвільних документів на перебування в Україні, у результаті чого накладено штрафи на суму близько 70 тисяч гривень.

Організовані заходи по виявленню правопорушників міграційного законодавства провели співробітники відділу превенції Деснянського управління поліції Києва спільно із представниками Держаної міграційної служби у місті Києві.

Київські поліцейські продовжують виявляти осіб, які порушили міграційне законодавство


За інформацією начальника відділу превенції Деснянського управління поліції Києва Віталія Юрченка, під час практичного етапу операції «Мігрант» проведено комплексне відпрацювання території біля станції метро Лісова та столичних ринків на вулиці Електротехнічній:

«За результатами перевірок 29 іноземних громадян доставлені до Головного управління державної міграційної служби у місті Києві. Відносно 13-х прийняли рішення про примусове повернення їх в країну: Азербайджан, Туреччина, Нігерія, Іран, Пакистан. З них 10-м іноземцям заборонено в’їзд на територію нашої держави строком до трьох років. У 5-х – скорочено строк тимчасового перебування на території України. На 20-х правопорушників складено протоколи за статтею 203 (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Вони понесуть покарання у вигляді штрафу на суму від 1700 до 5100 гривень, а загальна сума складає майже 70 тисяч гривень».

Нагадаємо, що раніше у Києві правоохоронці викрили іноземців, котрі нелегально перебували на території України.

Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Федоровська

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии