Поліцейські Києва встановлюють обставини вибуху в Оболонському районі

У результаті події у квартирі загинув літній господар. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Близько 14:00 до чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення про вибух у квартирі, розташованій на вулиці Вишгородській. На місце події виїхали слідчо-оперативні групи головного та районного управлінь поліції, спеціалісти вибухотехнічної служби, рятувальники та лікарі.

Поліцейські Києва встановлюють обставини вибуху в Оболонському районі


Прибувши за вказаною адресою, працівники поліції виявили в помешканні тіло власника із чисельними пораненнями. Загиблий – 71-річний місцевий мешканець, який під час вибуху сам перебував у квартирі.

«За словами жінки потерпілого, останні роки він хворів та майже не виходив з оселі. Вранці його дружина пішла у своїх справах та зачинила двері, а в обідню пору їй зателефонували правоохоронці та повідомили про пожежу у квартирі», - розповів начальник відділення слідчого відділу Оболонського УП ГУНП у м. Києві Сергій Стась.



Рятувальники оглянули приміщення, а правоохоронці вилучили з місця фрагменти з метою встановлення причини вибуху. Тіло чоловіка направили на проведення судово-медичної експертизи.

Слідчим відділом Оболонського УП ГУНП у м. Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Після результатів експертизи можлива перекваліфікація зазначеної події.

Правоохоронці проводять комплекс необхідних дій для встановлення всіх причин та обставин події.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии