У Києві поліцейські затримали дует крадіїв ліфтових котушок

Зловмисники проникли до технічного приміщення, де за допомогою інструментів викрали ліфтове обладнання. За скоєне їм загрожує до шести років позбавлення волі.

У Києві поліцейські затримали дует крадіїв ліфтових котушок


До чергової частини Оболонського управління поліції надійшла інформація про крадіжку ліфтових котушок на вулиці Озерній. На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка задокументувала подію.



Начальник сектору кримінального пошуку відділу карного розшуку Оболонського управління поліції Костянтин Шафієв розповів, що у ході відпрацювання злочину поліцейські встановили причетність до крадіжки двох місцевих жителів, 30-ти та 33-х років, які вже були раніше судимі за зберігання наркотиків та грабежі.



«Зловмисники проникли до технічного приміщення та за допомогою інструментів вирізали ліфтові котушки. Чоловіків затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Також ми перевіряємо їх причетність до скоєння аналогічних злочинів на території столиці», - додав правоохоронець.



За даним фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Їм загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анастасія Костюченко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии