Мужня киянка одяглася в камуфляж заради порятунку військових на Донбасі: "Тепер я - Ластівка"

Мужня киянка одяглася в камуфляж заради порятунку військових на Донбасі: "Тепер я - Ластівка"

Киянка Оксана, фото: Донбас Інформ
Стало відомо про киянку, яка вже шість років рятує українських бійців на Донбасі.
Таким чином, повідомляється, що киянка Оксана стала в 2014 році військовим медиком, все через складну ситуацію на Донбасі. І ось, вже протягом шести років вона рятує життя військових.
За освітою вона медсестра, і до війни вона працювала асистенткою стоматолога, цілих 1 років.

Киянка Оксана, фото: Донбас Інформ
Під час Майдану допомагала пораненим, і коли на Донбасі почалися військові дії, вирішила поїхати туди як волонтер. Рідним вона несказанна про те, що їде на фронт, і прибувши на місце подзвонила батькові.
Як виявилося, він про все вже знав, так як бачив сюжет по телевізору, куди випадково потрапила Оксана. Вони трохи посварилися, але, потім він вибачився.
Незважаючи на те, яка буде ситуація, медик не має право показати свої почуття. У цій роботі не можна по іншому. Бувало нестерпно, коли бойовики прицільно стріляли саме в медиків. Їм доводилося навіть знімати червоні пов'язки, а бійцям прикривати.
У процесі ти не відчуваєш емоцій, накриває трохи пізніше. Через деякий час починається аналіз всього того, що відбувається.
Медикам підрозділу часто доводилося допомагати і цивільному населенню. Вони брали безпосередню участь в евакуації мирних жителів із зони запеклих обстрілів, у разі необхідності надавали медичну допомогу. За словами Оксани, місцеві жителі спочатку дивилися на військових насторожено, але, побачивши, що вони не відмовляють у допомозі, змінювали своє ставлення.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, на Донбасі підірвалися українські захисники з лав ЗСУ: один загинув, троє поранені
Як повідомляв портал "Знай", на Донбасі загинув воїн ЗСУ: в ООС відзвітували про численні обстріли і загострення ситуації
Також "Знай" писав, воїни ЗСУ показали безглузді спроби найманців Путіна порушити тишу: реакція не змусила себе чекати.

Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии