У Києві кур'єри служби доставки виїхали на зустрічну і побили водія - "Скажений Макс, воїн дороги"

У Києві кур'єри служби доставки виїхали на зустрічну і побили водія - "Скажений Макс, воїн дороги"

Скрін, відео Facebook
У Києві двоє кур’єрів служби доставки Glovo побили водія авто просто посеред дороги. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.
Як зазначається, кур’єри на мопедах виїхали на зустрічну смугу на вулиці Гришка. Водій автомобіля вирішив не пропускати порушників та посигналив їм, після чого кур’єри його наздогнали і побили разом із автомобілем.
«Це вже край з цими кур‘єрами, чи ще трохи треба почекати, щоб урегулювати законодавчу базу із цими мопедами?», - запитують автори допису.
Як не дивно, думки киян щодо події цього разу розділилися.

«На реєстраторі чітко видно напад. Якщо з якихось причин у авто відсутній предмет, яким можливо приглушити, чи оглушити подібну істоту, можна протаранити стоячий попереду мопед і викликати 102, сказавши, що напали бандити. Пішки з рюкзаком далеко не втече. А далі доїти по повній програмі, включаючи моральний...», «Та задрали, їздять як попало, держзнаків немає, чому поліція їх не торбить?», «Mad Max, Воїн дороги», - обурюються одні містяни.
«Мопед маленький, можна і пропустити! Хлопці на холоді намагаються копійку заробити, а всяке бидло спеціально їм перекриває дорогу! Сам їжджу на авто! Завжди пропускав мотоциклістів! Ніколи конфлікту не було, тільки дякували!», - захищають нападників інші.

Нагадаємо, в Івано-Франківську бабуся без ніг змушена переповзати через дорогу, щоб купити продукти. Чоловік повідомив, що їхав на автомобілі по вулиці Бандери і звернув увагу на стареньку, яка повзла по тротуару. Він вибіг з машини, щоб їй допомогти. Виявилося, що у пенсіонерки ампутовані ноги і вона хотіла перетнути проїжджу частину.
Також портал Знай.ua писав, що у Києві кур'єр Glovo епічно влетів у Lexus: "на всі зарплати" До Дня захисника перекрили частину вулиць. Це стало причиною виникнення більш напруженого трафіку на інших вулицях, і спровокувало безліч ДТП.
Також портал Знай.ua писав, що у Шмигаля зібралися повертати обов'язковий техогляд: "тим часом у Харкові..." Міністр інфраструктури Владислав Криклій виступив з пропозицією відновити в Україні обов'язковий техогляд для транспорту.
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии