Журналістка збільшила груди і показала нове "багатство" на камеру, українці охнули - "Дайте дві!"

Журналістка збільшила груди і показала нове "багатство" на камеру, українці охнули - "Дайте дві!"

Скрін, відео YouTube
Красиві груди – мрія майже кожної жінки. Небагатьом з нас природа подарувала красивий бюст, який не хотілося б покращити.
Журналістка «ТСН Тиждень» Наталя Гончарова здійснила свою мрію і збільшила груди до третього розміру. Свої «пригоди» вона показала на камеру.
За словами жінки, вона 5 років хотіла «реанімувати» груди після годування дитини.
«Мій колишній чоловік казав, що нема критичної ситуації, але, як на мене, критична ситуація таки була», - зізнається Наталя.
Після розлучення жінка наважилася діяти. Ціна операції в столичній клініці – 200 тисяч гривень.«Грошей назбирала, трохи додав тато. Батьки не те, щоб схвалили, але й не відмовляли», - зазначає вона.
Лікар-анестезіолог попередив, що є протипоказання – важка серцева недостатність, інфаркт, інсульт, психічні розлади, інфекційне захворювання. Проте журналістка виявилася цілком здоровою, і медики дозволили оперувати.
Отриманий результат цілком задовольнив дівчину.
Однак глядачі неоднозначно сприйняли таку тему для репортажу.
«М-да, саме зараз дуже важлива інформація. 200 тисяч запхати в цицьки, і кому воно потрібне? Ще хай 200 запхне в з**ницю, кому воно цікаве», «Невже на 1 +1 немає більше новин??? Кому це взагалі потрібно??? Те, що робить журналістка зв своїм тілом, звісно, нікого не обходить, але показувати це все на загальний розсуд - більш ніж піаром це не назвеш!», - вважають одні.
«Скільки ненависті в людей... просто слів немає. А кому яке діло, скільки грошей і для чого вона зробила? Можливо, у неї комплекс був щодо своїх грудей. Зараз позбулася, і я рада за неї. Такі коментарі, як "в наш час", "стільки грошей" ,"щоб збільшила мізки" просто вводять в ступор! Це що, ваші гроші, ваше тіло? Показали сюжет, щоб кожна, хто стоїть перед вибором, змогла зрозуміти, потрібно їй це чи ні», «Нормальний сюжет, цікаво дуже, як це робиться, який рівень медицини та адаптація. Аналогічні дії можуть вчинятись і не для пластичної хірургії, і не лише для грудей», - виправдовують журналістку інші.
«Особисто я, передивившись сюжет, зрозуміла що не хочу такого навіть задарма. Може колись і передумаю, але поки не ризикнула б», - додає дехто.

Нагадаємо, тисячі українців позбавлять соцдопомоги: хто залишиться без грошей вже у січні. Наступного року пенсії перестануть виплачувати тим, хто недобрав певну кількість років роботи.
Як повідомляв портал "Знай.ua", українців без масок почнуть штрафувати: Зеленський підписав указ. Володимир Зеленський підписав закон, що передбачає штрафи за перебування у громадських закладах і транспорті без засобів захисту.
Також "Знай.ua" писав, до школи з 5 років: психолог пояснила, чим загрожує нововведення дітям
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии