Вчителі кинули страждати від болю учня з переламаними ногами - "Моя дитина плакала і кричала"

Вчителі кинули страждати від болю учня з переламаними ногами - "Моя дитина плакала і кричала"

Скрін, Facebook
Мама шестикласника з Одеської області розповіла, як її син зламав ногу в школі, і що з цього вийшло. Свою історію Вікторія Ящук оприлюднила на сторінці у Facebook.
За її словами, її син зламав ногу, коли грався з однолітками на території школи. Його відсутність помітили лише тоді, коли шкільний автобус мав розвозити учнів по селах – дорослі не дорахувалися однієї дитини.
Зазначається, що в скандал потрапила Холоднобалкiвська школа Бiляївського району Одеськоi областi. Учнів шостого класу залишили в класі для прибирання. Закінчивши справи, діти вийшли на стадіон, щоб пограти у футбол. Під час гри сина оповідачки неспеціально впав десятикласник. Внаслідок падіння менший учень отримав подвійний перелом ноги.
Інші діти вирушили автобусом додому, а травмованого хлопчика покинули на холодній землі плакати і кричати від болю.
Лише згодом бібліотекар помітила, що однієї дитини не вистачає.«Вони повернулися i почали шукати сина на стадіоні. Знайшли дитину, накричали на нього, бібліотекарка зателефонувала менi та сказала, що Даня зламав ногу. Я просила не чіпати дитину. Але мене не послухали й наказали старшим хлопцям потягти Даню незрозумiло куди», — поділилася жінка.
Вона швидко доїхала до школи і побачила, як її сина тягнуть невідомо куди. За весь цей час ніхто не викликав швидку допомогу.


"Ми з чоловіком викликали швидку. Поки її чекали, до нас із дому прибiгли завуч та в. о. директора i почали менi розповiдати, що дитина сама винна, i що полiцiї вони не бояться», - додає мама хлопчика.
Наразі дитину із подвійним переломом і зміщенням кісток лікують в Одеськiй обласнiй дитячiй лiкарнi «на витяжцi, на якiй буде мiнiмум ще 2 мiсяцi».

Нагадаємо, Знай писав, що у Львові шукають літню жінку, яка вийшла з дому і зникла.
Також Знай повідомляв, що у Харкові розшукують 19-річного молодого чоловіка Олександра Калину. Хлопець зник 2 листопада.
Нещодавно Знай передавав, що у Львові зникла школярка з фіолетовим рюкзаком.
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии