Київський музикант заявив про небезпечні симптоми: "До останнього сподівався..."

Київський музикант заявив про небезпечні симптоми: "До останнього сподівався..."

Ще один український музикант заразився коронавірусом. Про свою хворобу повідомив Сергій Мартинюк. Лідер групи Фіолет розповів про неприємності на своїй сторінці в Facebook.
Він зазначив, що до кінця був упевнений, що не стане частиною щоденної статистики хворих, але сталося, як сталося. Музикант написав, що отримав позитивний результат тесту на коронавірус. Потім він попросив всіх друзів, знайомих і приятелів стежити за своїм здоров'ям.
Далі лідер групи зазначив, що він відчуває себе прийнятно, є температура і головний біль. Музикант звернув увагу, що смак і нюх поки не пропадали. Він налаштований на краще.
Через несподівану хворобу музиканта доведеться переносити зйомки кліпу на нову пісню. Через хворобу тепер потрібно переграти всі плани.Нагадавши, Знай писав, що в Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 598 085 випадків зараження. За добу зафіксували 14 575 нових випадків. у МОЗ опублікували нову статистику. Цифри говорять про збільшення швидкості поширення хвороби.
Також Знай повідомляв, що українці масово ігнорують вимоги карантину, наражаючись на небезпеку підхопити коронавірус. Не нехтувати правилами особистого захисту закликав відомий український кардіохірург, доктор медичних наук, директор Інституту серця МОЗ Борис Тодуров. Він зажадав, щоб українці носили маски в громадських місцях.
Нещодавно Знай передавав, що у Львові, 16 листопада, у міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги на вул. Миколайчука відкрили першу частину нового відділення, яке прийматиме хворих на коронавірус.

Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии