Українцям показали ангелів з жіночими обличчями: "Охороняють спокій найнещасніших"

Українцям показали ангелів з жіночими обличчями: "Охороняють спокій найнещасніших"

У мережі поширили відео, присвячене соціальним працівникам. Ці кадри розчулили українців до сліз. Ролик опублікували на Facebook-сторінці Центру комунікації та інформації.
Зворушливе відео розповідає про роботу соціальних працівниць, які присвячують свій час людям похилого віку, людям з інвалідністю та тяжкохворим. Ці незахищені верстви населення потребують особливої уваги і делікатного ставлення з боку оточуючих.
Для багатьох самотніх і знедолених людей такі соцпрацівники стали справжніми ангелами-охоронцями, завжди готовими прийти на допомогу.
«Чи часто ви замислюєтесь про людей похилого віку? Над тим, що десь в глибинці нашого міста живе дідусь чи бабуся, у яких нікого не залишилось і вони мешкають там абсолютно самі. А ще в них є проблеми зі здоров’ям, а в деяких навіть немає можливості сходити до магазину…», - наголошують автори відео.У Центрі додають, що турбота про ближнього – «це не просто робота, а справжня місія, покликання життя!» для працівників соціальних служб.

Нагадаємо, Знай писав, що у Львові шукають літню жінку, яка вийшла з дому і зникла.
Також Знай повідомляв, що у Харкові розшукують 19-річного молодого чоловіка Олександра Калину. Хлопець зник 2 листопада.
Нещодавно Знай передавав, що у Львові зникла школярка з фіолетовим рюкзаком.
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии