Київський маршрутник помив свій автобус брудом з калюжі, містяни регочуть - "Він і зуби так чистить"

Київський маршрутник помив свій автобус брудом з калюжі, містяни регочуть - "Він і зуби так чистить"

Скрін, відео YouTube
У Києві водій маршрутки помив свій транспортний засіб у калюжі. Відповідне відео опублікували у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.
На опублікованих кадрах - водій маршрутки №545 на Дарниці, який змочує швабру в брудній калюжі і намагається нею відмити бруд з автобуса. Проте виходить тільки гірше – автобус виглядає ще бруднішим.
Киян і насмішило, і обурило таке миття.
«Він і зуби так чистить», «Мойдодир», «Дезінфекція під час карантину», - сміються одні.«З дороги гівно летить на машини, він його змиває назад на дорогу, щоб воно летіло на машини знову. Норм круговорот, розірвати яке може тільки миття вулиць. але до цього нам далеко», «Ну, людина хоч намагається привести автобус хоч в якійсь вид, не буде ж він їхати на мийку під час робочої зміни», «Коли виділили з бюджету перевізника гроші на мийку, а ти вирішив заощадити... Останні дні особливо водії маршруток просто в топі хіт-парадів», «Вимагають чистий автобус, а мийок на автостанціях немає, ось і миють з калюж. Вимога поставлена, а умов немає», - обурюються інші.

Нагадаємо, що у Дніпро завезли партію нових автобусов.
Як повідомляв портал Знай.uа, водій маршрутки відзначився винятковим хамством на адресу пасажирів.
Також Знай.uа писав, що у Дніпрі з'явився водій маршрутки, якому вдячна велика частина міста.
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии