Киянка загриміла до психлікарні через батька-тирана і зраділа його смерті: "Нарешті здох"

Киянка загриміла до психлікарні через батька-тирана і зраділа його смерті: "Нарешті здох"

Скрін, відео YouTube
Співжиття із батьком-тираном довело киянку Євгенію до психіатричної лікарні. Своєю історією дівчина поділилася із виданням «Наш Київ».
На думку дівчини, пити батько почав через викидень, який стався після сварки. У матері також був старший син від першого шлюбу, на якого вітчим боявся кричати чи піднімати руку.
Батько був тираном, навіть коли був тверезий, і часто ображав дружину, навіть при сторонніх людях. Дитину це неабияк пригнічувало.
«Найбільш моторошна картина — це коли батько бив при мені маму в коридорі: вона кричала і плакала, а мені років 10-12 і я не знаю, як їй допомогти, що робити. Ми часто викликали поліцію, але його повертали», - розповідає Євгенія, додаючи, що матір часто сама виправдовувала чоловіка.
«Це найжахливіше, коли дорослий говорить одне: мовляв, все, я подаю на розлучення/ти мудак/більше ніколи з тобою не буду говорити, а потім ти чуєш, як вони займаються сексом. Це було психологічне катування. У мене в голові не вкладалось, як можна говорити одне, а робити зовсім по-іншому і продовжувати це пекло», - зізнається дівчина.Дочку чоловік не бив, але знущання над матір’ю підірвало її здоров’я.
«Бардак став частиною нашого життя, тому що коли майже кожен день стрес — не хочеться нічого робити. Ми перестали помічати бруд і непотріб, а радянська пристрасть до накопичення тільки посилювала ефект. До того ж, він кидав банки в стіни так, що все розтікалося, валялось буквально скрізь. Він скидав речі з поверхонь, а потім ще і скаржився на влаштований бардак», -жаліється дівчина.
«Погрожував мені дитбудинком, тому що я «погана». Пізніше від мами я дізналася, що його мама теж загрожувала йому дитбудинком — це як вирвана травма», - додає вона.
«Мама часто одна йшла з дому. Вона чомусь навіть не думала про те, що в цей момент батько переключав свою увагу на мене. Я страждала одна в будинку з алкоголіком і тираном. Все своє життя я не розуміла, чому мама зробила такий вибір. Чому вона не позбавила нас від нього відразу. Мені було жахливо боляче від цього», - розповідає киянка.
У психіатричну лікарню вона потрапила через інцидент у школі – в неї стався нервовий зрив. Лікарі діагностували у неї невроз.
У лікарні дівчинка пробула півроку – там було чисто, спокійно і смачно годували. Крім того, там можна було вчитися, як у школі.
Батько помер швидко – через тромб, що відірвався.
«Всі плакали, а я була щаслива, що він нарешті здох. Але мені все одно було сумно, тому що було сумно мамі», - додає вона.

Нагадаємо, ревнивий батько переламав ніжки однорічної доньки, а мати намагалася це приховати.
Як повідомляв "Знай.ua", жінка 22 роки доглядає за прикутим до ліжка чоловіком, неймовірна відданість: "коханих не кидають"
Знай.ua писав, киянин зник у засніжених Карпатах - два дні пошуків і відчаю.
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии