У Святошинському районі столиці поліцейські провели лекцію на правову тематику

Поліцейські розповіли своїм підопічним про кримінальну і адміністративну відповідальність за вчинення злочинів неповнолітніми, наслідки за невиконання батьками своїх обов’язків, а також роз’яснили їм, як запобігти шкільному цькуванню.

Працівники сектору ювенальної превенції Святошинського управління поліції провели лекцію з правового виховання для учнів 9-х класів школи №200, де розповіли про адміністративну та кримінальну відповідальність. Під час бесіди поліцейські також ознайомили дітей з поняттям шкільного булінгу та порадили, як протидіяти фізичному та психологічному насильству з боку однокласників.

У Святошинському районі столиці поліцейські провели лекцію на правову тематику


Правоохоронці пояснили дітям, що вони цілодобово можуть звертатись за допомогою до поліції, якщо стали свідками чи жертвами насильства в сім’ї та в школі. Діти брали активну участь у спілкуванні та задавали багато питань.



Також працівники поліції нагадали школярам про шкоду вживання тютюнової та алкогольної продукції. Наприкінці зустрічі підлітки разом із «дитячими» поліцейськими моделювали різноманітні проблемні ситуації та шукали шляхи їх вирішення.



Відділ комунікації поліції Києва

Анастасія Костюченко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии