Київ увійшов в топ найкрасивіших міст світу, іноземці закохуються: "Дніпро і неймовірні дівчата"

Київ увійшов в топ найкрасивіших міст світу, іноземці закохуються: "Дніпро і неймовірні дівчата"

Київ / скріншот з відео
Київ піднявся на 52 сходинки у світовому рейтингу міст. Відповідні дані з'явилися в рейтингу Worlds Best Cities.
Читайте Знай в Google News!
У 2019 році Київ займав 139 місце в рейтингу кращих міст світу. Однак, через рік, рівень процвітання міста оцінили на 61. У рейтингу Київ описали як архітектурно-обдароване, дружнє і креативне місто. У 2020 році перші три місця в рейтингу дісталися Лондону, Нью-Йорку і Парижу.

Київ / скріншот з відео
"Київ, столиця України, може бути, і не перша європейська столиця, яка спадає на думку, але вона одна з найяскравіших. Місто-жива енциклопедія слов'янської історії 1500-річної давності - так само барвисте і трепетне, як його національний прапор, з будівлями, розфарбованими як українські великодні яйця, і горизонтом, увінчаним золотими куполами, блискучими на пагорбах від річки Дніпро", - описали столицю в рейтингу.
На даний момент Київ займає 87 місце в списку кращих міст світу. На тлі минулого року рейтинг української столиці піднявся на 52 рядки.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, що у Києві ресторан прикрасили сміттям заради порятунку планети.
Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві на Оболоні Охорона супермаркету побила відвідувача, бо його запідозрили у крадіжці.
Також Знай.иа писав, що у Чорнобильському заповіднику в поле зору камери потрапив милий смугастий звір, який хоробро захищав свої території.

Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии