Копи схопили покидька, що помочився на пам`ятник Небесній Сотні - запам`ятайте це обличчя

Копи схопили покидька, що помочився на пам`ятник Небесній Сотні - запам`ятайте це обличчя

У мережі розповіли історію про хлопця, який осквернив Героїв України. Співробітникам поліції вдалося його затримати.
Повідомляється, що Борисенко Іларіон Олегович народився в місті Донецьк в 1998 році. На даний момент він навчається в Державному університеті телекомунікацій.

‼️Сцикун, який навмисно обісцяв портрети Героїв Небесної Сотні, ЗАТРИМАНИЙ! Цю ніч він провів в ізоляторі! Сцикло -...Geplaatst door Alina Bodnar op Vrijdag 23 oktober 2020Не так давно про прославився тим, що сходив в туалет по-маленькому на портрети Героїв Небесної Сотні. Свої протиправні дії він пояснив тим, що перебував у стані алкогольного сп'яніння.
На основі поданої заяви проти нього відкрили кримінальну справу. Адміністративкою він точно не відбудеться.
На даний момент з ним проводять слідчі дії.

‼️ Щодо сцикуна на Алеї Героїв Небесної Сотні. Отже. Станом на 03:00 зафіксували звернення до поліції, дали усі...Geplaatst door Alina Bodnar op Woensdag 21 oktober 2020
Варто відзначити, що це далеко не єдиний випадок такого. Оскверняють пам'ять Героїв Небесної Сотні всі сім років, і колись що потрібно зупинити.
Тим часом у Запоріжжі двоє дівчаток-підлітків використали міський фонтан для вживання наркотиків. Інцидент стався в центрі Запоріжжя на людному бульварі Шевченка. Дві дівчинки підліткового віку озброїлися пластиковими пляшками і використовували воду у фонтані в якості "бульбулятора", через який зазвичай курять марихуану.
Нагадаємо, що Слуги народу дійсно економлять бюджетні гроші, навіть на бульбуляторах. Чинний заступник мера Новомосковська Сергій Алексейченко, місцевий кандидат у депутати від" Слуги народу " номер один знімає стрес після важкого виборчого тижня.
Як повідомляв портал Знай.иа, правоохоронці в Херсонській області вилучили при обшуку близько шести кг сушеної і більше одного кг подрібненої і готової до вживання конопель.

Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии