Осипова призначено у КМДА попри те, що той не зміг би пройти спецперевірку, - активісти

Осипова призначено у КМДА попри те, що той не зміг би пройти спецперевірку, - активісти

Активісти громадської організації "Авто Євро Сила" розгорнули акцію під Департаментом транспортної інфраструктури КМДА, очолюваним Валентином Осиповим. Протестуючі обурені тим, що керівництво міста не звільняє Осипова з посади незважаючи на те, що той проходить підозрюваним у кримінальній справі про розкрадання бюджетних коштів, і вимагають його відставки, передає “Єдність Інфо”.

Зазначимо, що днями у справі Осипова мало відбутися судове засідання. Однак його раптово перенесли, тому що суддя несподівано пішов у відпустку за дві години до початку процесу.
"Ми вимагаємо, щоб голова Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Валентин Осипов вийшов до нас і відповів на наші запитання. Ми хочемо знати, як підозрюваний у кримінальних справах пройшов спецперевірку і став начальником Департаменту КМДА? Ми хочемо знати, як людина, обвинувачувана у крадіжці бюджетних грошей, стала чиновником? А також - які домовленості існують між Осиповим та керівництвом КМДА? Чим Осипов ділиться з посадовцями заради того, щоб вони закривали очі на кримінальне провадження?" - висловився один з активістів.
Протестуючі запевняють, що схема з розкрадання коштів не могла діяти без відома Олександра Густєлєва, який в той час очолював "Київавтодор".
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии