Людмила Ковалевська пообіцяла відстояти важливу реформу для Києва: "Більше ніякого ручного управління"

Людмила Ковалевська пообіцяла відстояти важливу реформу для Києва: "Більше ніякого ручного управління"

Людмила Ковалевська
Децентралізація є однією з головних реформ в Україні, тому ні в якому разі не можна допустити її згортання
Про це на своїй сторінці у Facebook пише економіст-міжнародник Людмила Ковалевська.
Вона пояснила, чому децентралізація так важлива.

Людмила Ковалевська
"Всі, хто мав відношення до цієї реформи, знають, яку виняткову увагу їй приділяли наші європейські партнери. Тому що децентралізація є інституційним базисом демократії. І саме тому вона була неможливою за часів Кучми і Януковича. І навіть мови про неї немає в Росії», - зазначила економіст.Ковалевська додала, що результати впровадження децентралізації вже відчутні.
«І саме завдяки цій реформі збільшилися бюджети міст та об'єднаних територіальних громад. Не треба більше грошима йти на уклін у високі кабінети", - йдеться в повідомленні.
«Ми не допустимо згортання цієї реформи і ручного управління з офісу Президента. Ми захистимо демократію і європейський вибір України", - підкреслила Людмила Ковалевська.
Нагадаємо, Ковалевська балотується до Київської міської ради від Голосіївського району під номером 1 від партії Європейська Солідарність.
Вона-кандидат економічних наук, політконсультант, директор компанії "Левстар", яка займається залученням інвестицій для реалізації українських проектів.
Ковалевська закінчила Харківський національний економічний університет за спеціальністю" Міжнародні економічні відносини", потім – захистила дисертацію, працювала доцентом, автор десятків наукових праць і монографії у сфері фінансів та економіки підприємств.

Людмила Ковалевська
Крім того, одночасно з викладанням вивчала політичний і комерційний PR, і поступово почала надавати Консалтингові послуги, співпрацюючи з різними кандидатами, політичними партіями і комерційними підприємствами.
Це, з часом, стало її справжнім захопленням і бізнесом. У Людмили Ковалевської за плечима солідний багаж політичної діяльності. Вона, як секретар української делегації в Конгресі місцевих і регіональних влад Ради Європи, відстоювала позиції України на міжнародній арені і вивчала досвід європейських країн у сфері місцевого самоврядування та міського управління.
Економіст-міжнародник Людмила Ковалевська впевнена, що для реалізації потенціалу Києва, потрібні знання і ясне бачення результату.
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии