У Києві донька врізалася в машину батька, все закінчилося бійкою: "Їздити не купили?"

У Києві донька врізалася в машину батька, все закінчилося бійкою: "Їздити не купили?"

У середу, 21 жовтня, в Києві на вулиці Великій Васильківській сталася незвичайна ДТП. Його свідки не викликали швидку, не ховали очі і не жахалися, а навіть навпаки, з цікавістю спостерігали. Все тому, що аварія сталася між батьком і донькою.

Водій Mercedes врізався в інший Mercedes. Про це "Київ Оперативний" пише на своїй сторінці в Facebook.
Пізніше з'ясувалося, що учасники аварії - родичі. Дочка в'їхала в машину батька, чоловік вийшов з салону і почала бити винуватицю. Виявилося, що до цього між учасниками ДТП стався конфлікт.
Дівчина вирішила помститися батькові і у відповідь на це почала ламати бічні дзеркала заднього виду його автомобіля. Закінчилося тим, що чоловік поїхав з місця ДТП.
Якийсь незрозумілий екшн
Як повідомляє автор відео, на Великій Васильківській, жінка на #Mercedes випадково в‘їхала у інший Mercedes.
Водій «геліку» дістав жінку з авто і почав бити. Його трохи заспокоїли, але потім жінка вирішила помститися за протягнуті до неї руки.Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 21 oktober 2020
19 жовтня на Рівненщині загинула молода жінка та її ненароджена дитина. Ще три людини - в лікарні у важкому стані. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області. Жахлива ДТП сталося недалеко від села Корнин, на трасі Київ-Чоп. Автомобіль, в якому була загибла, зіткнувся із зустрічним автомобілем, що призвело до таких трагічних наслідків.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, що п'яна киянка на Лисій гумі потрапила в аварію - в салоні ридала перелякана дитина
Як повідомляв портал Знай.ua у Харкові подруга Зайцевої "скупалася" в річці: "Кішка винна"
Також портал Знай.ua писав, що у річницю загибелі Поплавської сестра актриси розлютилася на "Дизель-шоу": "Розважальний атракціон"
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии