Незвичайний готель готовий приймати відвідувачів, перший у світі: "Беремо тільки з COVID-19"

Незвичайний готель готовий приймати відвідувачів, перший у світі: "Беремо тільки з COVID-19"

Перший в світі готель, де приймають виключно людей з коронавірусом, з'явився в столиці Чехії. Готель знаходиться в центрі міста і належить мережі Czech Inn Hotels.
Хворіють тут тільки мешканці, працівники - здорові. Вони працюють з клієнтами безконтактно, забронювати номер можна тільки через Інтернет або по телефону. Замість адміністратора на ресепшені людей зустрічає монітор, а ключі від номера знаходяться просто біля дверей, пише Novinky.cz.
У готелі є 55 кімнат, де можуть пожити люди, у яких діагностували Covid-19. До слова, результати тесту потрібно показати разом з паспортом. За правилами закладу, під час перебування залишати номер забороняється. Їжа замовляється з доставкою, послугами пральні теж можна скористатися дистанційно: для цього пакет з брудною білизною потрібно залишити за дверима. Після виселення протягом доби номер ретельно дезінфікують.
У такому готелі можуть зупинитися туристи, які під час подорожі дізналися про діагноз, а також хворі місцеві мешканці, які не хочуть наражати близьких на небезпеку.
В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 309 107 випадків зараження. За добу зафіксували 5 469 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.
Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 129 533 пацієнтів. За останню добу видужало 3 044 осіб, 66 осіб померло.
Нагадавши, "червона зона" наступає, Кабмін змінює критерії і посилює обмеження.
Як повідомляв Знай. ua, Україна може піти на жорсткий карантин, озвучені головні заборони.
Також Знай. ua писав, що уряд закриває пенсіонерів вдома через Нову хвилю китайського вірусу.

Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии