У Києві ліфт мало не став могилою для лікарів: "Поспішали врятувати життя"

У Києві ліфт мало не став могилою для лікарів: "Поспішали врятувати життя"

У середу, 14 жовтня, в Києві в районі ДВРЗ медики швидкої допомоги, які вирушили на виклик, мало не стали жертвами несправного ліфта.
Про це йдеться в повідомленні Центру екстреної медичної допомоги Києва.
Відомо, що пізно ввечері на лінію 103 надійшло повідомлення з вулиці Літинської Дніпровського району: жінка знепритомніла, хрипить, з рота йде піна. За вказаною адресою лікарів зустріла мама і 10-річна дочка хворої. Коли лікарі піднімалися на 8 поверх, в районі 5 кабіна ліфта раптово обірвалася.
На щастя, на другому поверсі спрацювала система аварійного гальмування, і тільки завдяки цьому тут обійшлося без жертв. Співробітники ДСНС визволяли медиків, на допомогу хворої виїхала інша бригада "швидкої".
Нагадаємо, у лікарні Шепетівки (Хмельницька область) хворих на інвалідних візках змушені піднімати сходами, а медикам доводиться носити балони в руках. Про це повідомив Telegram-канал PavlovskyNEWS в середу, 7 жовтня, опублікувавши відповідні знімки. У медичному закладі немає ліфта, що ускладнює транспортування пацієнтів між відділеннями.
Раніше портал Знай.uа писав про те, що коронавірус нещадно б'є по харків'янах, лікарні переповнені, ситуація критична
Також портал Знай.ua, повідомляв, що коронавірус з новою силою вдарив по дітях - Кличко звернувся до киян
Також раніше портал Знай.ua писав, що Степанов назвав вартість лікування від covid - 19 одного пацієнта: десятки тисяч гривень

Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии