В Києві неадеквати крушили все на своєму шляху: "Артем, навіщо?"

В Києві неадеквати крушили все на своєму шляху: "Артем, навіщо?"

У парку Кіото, який знаходиться біля Лісного масиву в Києві, невідомі знищили елементи благоустрою. При цьому один з вандалів знімав те, що відбувається на відео і навіть не посоромився викласти в мережу.
Про це на своїй сторінці в Facebook пише "Київ Оперативний".
Так, судячи з відео, "головного героя" звуть Артем, який збиває ногами покажчики. У компанії було як мінмум троє: два хлопця і одна дівчина.
Дівчина виявилася самою розсудливою і спробувала зупинити неадеквата словами "Артем, не треба. Навіщо?".
Бесцельная порча городского имущества, ради забавы - идиотизм высшей степени. А выложить это всё в сеть на всеобщее обозрение - лишь подтверждение отсутствия чего-либо в голове.
Киев, парк КиотоТим часом у Запоріжжі двоє дівчаток-підлітків використовували міський фонтан для вживання наркотиків. Інцидент стався в центрі Запоріжжя на людному бульварі Шевченка. Дві дівчинки підліткового віку озброїлися пластиковими пляшками і використовували воду у фонтані в якості "бульбулятора", через який зазвичай курять марихуану.
Нагадаємо, що Слуги народу дійсно економлять бюджетні гроші, навіть на бульбуляторах. Чинний заступник мера Новомосковська Сергій Алексейченко, місцевий кандидат у депутати від" Слуги народу " номер один знімає стрес після важкого виборчого тижня.
Як повідомляв портал Знай.uа, правоохоронці в Херсонській області вилучили при обшуку близько шести кг сушеної і більше одного кг подрібненої і готової до вживання конопель.
Також Знай.uа писав, що на Сумщині вилучили велику партію наркотиків.
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии