Чоловік влаштував собі манікюрний салон прямо в підземці, кияни регочуть - "Метросексуал"

Чоловік влаштував собі манікюрний салон прямо в підземці, кияни регочуть - "Метросексуал"

Скрін, відео Facebook
У київському метро пасажири зняли на відео чоловіка, який настільки печеться про власну зовнішність, що навіть почав підстригати собі нігті прямо в підземці. Відповідне відео розмістили у спільноті "Київ Оперативний" у соціальній мережі Facebook.
На оприлюднених кадрах - чоловік, що стриже нігті прямо у вагоні метро. При цьому обрізки розлітаються в сторони, і виглядає це досить неприємно.
"Добре, що ноги не почав мити вологими серветками. І в цьому – спасибі!» ,- пишуть автори поста.
Добре, що ноги не почав мити вологими серветками. І на цьому - дякуємо?Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 9 oktober 2020
"Татів бродяга, мамин симпатяга", "Зате в масці", «Скажіть спасибі, що йому пахову зону голити не треба було», "Аристократ на свіданку чеше", "Добре, що не зубами!", "Метросексуал", - жартують кияни.
"Чому? Всяка срань людських вчинків, яка дорівнює рівня дна, вважається прийнятною і навіть захищається більшістю. Чому цей рівень деградаційного хайпу більшістю прийнятний? Нинішнє суспільство втратило культуру моралі, неосудження мерзенних проявів незабаром призводить до потурання таким», - обурюються городяни.

Нагадаємо, раніше Україну знову кошмарять "сині кити" , ще один підліток потрапив у пастку- " знайшли з батьківською гвинтівкою"
Як повідомляє портал «Знай.uа» Моторошна НП сколихнула Київщину, до трагедії-крок: "все сталося у Вчителя на очах"
Також «Знай.uа " писав, що Під Харковом школяр наклав на себе руки, не впоравшись з уроками
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии