Коли Україну засипле снігом

Коли Україну засипле снігом

Стало відомо про те, що на Україну насувається сильне похолодання. Названа дата першого снігу.
Таким чином, повідомляється, що в Україні починається сильно і затяжне похолодання. Вже через кілька тижнів можна очікувати і перші серйозні заморозки.

Народний синоптик Леонід Гортань каже, що перші заморозки можуть початися вже наступного тижня. На півдні температура втримається в районі 18 градусів тепла, а ось в інших частинах країни різко похолодає.
Перші заморозки почнуться вже після 17-18 жовтня. У деяких областях варто очікувати вже -1 градус. Кінець місяця також буде досить прохолодним. Не виключається, що можуть випасти опади у вигляді мокрого снігу та дощу. Після цього денна температура повітря підніметься до 11-12 градусів тепла, і потім опуститься до -4.
Першими похолодання відчувають жителі Заходу. А в інші регіони вони прийдуть вже після 24 Жовтня.
Нагадаємо, що в п'ятницю, 9 жовтня в Україні припиняться дощі, погода буде сухою, теплою і переважно без опадів. Однак країну огорнуть тумани. Температура повітря при цьому триматиметься в межах плюс 20 градусів, ще тепліше буде на півдні України, розповідає синоптик Наталка Діденко. За словами експерта, в п'ятницю за суху і теплу погоду можна буде дякувати антициклону.
Метеозалежним слід берегтися-така погода часто викликає напади ВСД і загострення хронічних захворювань. Тумани опустяться на Україну вночі і вранці. Локальні дощі пройдуть у Житомирській та Київській областях.
Нагадавши, апокаліпсис в Карпатах-води по пояс і повалені дерева.
Як повідомляв Знай. ua, в Ужгороді аномальна осінь залишила лебедів зимувати вдома, переплутали з літом.
Також Знай. ua писав, що прикарпатці ліплять сніговиків, забувши про літні сукні, жовтень вже не той.
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии