Овдовілій видрі знайшли другу половинку через сайт знайомств, зворушлива історія підірвала мережу

Овдовілій видрі знайшли другу половинку через сайт знайомств, зворушлива історія підірвала мережу

Працівники Корнуолльського заповідника тюленів (Великобританія) зареєстрували на сайті знайомств 10-річного самця видри на прізвисько Харріс, друга половинка якого померла.
Команда заповідника вирішила допомогти вихованцеві знайти другу половинку і розмістила в інтернеті оголошення: "Я дуже уважний, люблю обніматися і я дуже хороший слухач. Я буду любити тебе, як жодна видра до цього", - написано в профілі Харріса, передає CNN.

Куратор заповідника Тамара Купер розповіла, що Харріс дуже сумував за своєю подругою на прізвисько Абрикос. Вона померла кілька тижнів тому, і з тих пір бідолаха Харріс не знаходив собі місця. За своєю природою видри схильні жити парами, тому Харрісу було вкрай важко переносити самотність. До слова, тривала вона недовго.
У морському пам'ятнику Sea Life в Скарборо знайшлася видра на прізвисько Тиква, яка опинилася в схожій ситуації. "Тикві було дуже самотньо, тому ми раді, що Харріс приїде до неї. Ми сподіваємося, що він подарує Тикві розраду і дружбу", – зазначає куратор Sea Life в Скарборо Тодд Герман.
Дві команди кураторів вирішили привезти Харріса в середовище проживання самки, щоб самець легше налагодив з нею контакт.
Нагадаємо, Знай писав, що в США поліція зловила і затримала «небезпечного злочинця» - кенгуру спокійно розгулював по вулицях одного з міст штату Флорида. Як він там опинився ніхто не знає. Після незвичайного затримання поліцейські розповіли, що тварина на відміну від інших затриманих вело себе відмінно. Воно не створювало проблем, як люди під час затримання. Поліцейські отримали масу задоволення під час затримання і від душі посміялися.
Знай розповідав, що в Києві зловили пораненого зайця, який влаштував ралі. Рятувальники диких тварин довго ловили зайця так і не змогли зрозуміти, як він опинився в самому центрі столиці. Спійманому вухатому надали допомогу і відправили на реабілітацію в Центр під Борисполем. Після того, як його лапа зажила, його повернули в дику природу, а весь процес показали на відео в мережі.
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии