Кияни добираються на роботу вплав - потужна стихія перетворила місто на Атлантиду

Кияни добираються на роботу вплав - потужна стихія перетворила місто на Атлантиду

Скрін, відео YouTube
Сильний дощ, який почався в столиці ввечері 6 жовтня, у вівторок, тривав всю ніч. За прогнозами синоптиків, злива продовжиться, принаймні, до пізнього вечора 7 жовтня. Хоча для осені це цілком нормальна погода, київські комунальники знову виявилися не готові до природних явищ - сьогодні вулиці столиці буквально "попливли".
"Київ поплив. Буквально", - пишуть у телеграм-каналі "Київ зараз", публікуючи відеокадри столичного потопу.
Судячи з опублікованих кадрів, вулиці міста перетворилися на повноводні річки, а автомобілі пустилися вплав.


Ливневки, як завжди, не справляються з потоками дощової води, що обрушилися на столицю. Швидше за все, в КМДА знову звинуватять у всьому річку Либідь, яка не встигає поглинати столичні стоки і виходить з берегів, або киян, які смітять на вулицях і виводять з ладу ливневки.
До речі, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.
Також Знай. ua писав, що у Києві очманіла стихія накоїла Бід, машини в тріски, дахи на асфальті. На одній з багатоповерхівок ураган ледь не зніс половину покрівлі з балконів на верхньому поверсі.
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии