Відіграється на метеозалежних: синоптики попередили киян про жорстокий вибрик стихії

Відіграється на метеозалежних: синоптики попередили киян про жорстокий вибрик стихії

Осінь нарешті вступає у законні права, тож українцям слід готуватися до сезону дощів, а мешканцям столиці - вже з середи, 6 жовтня.
Про це на своїй сторінці у Facebook пише синоптик Наталя Діденко. Вона зазначила, що періодичні дощі та грози пройдуть по більшості областей України. Вітер поривчастий, південно-східного напрямку. Середа у Києві буде дощовою і вітряною, хоча вдень буде тепло: температура триматиметься у рамках 18-19 градусів тепла.

"Погода, хоча й не притискає холодом, але стрибками атмосферного тиску, похмурістю та дощовим вітром все ж нагадує, що треба уважніше прислухатися до себе, одягатися відповідно прогнозу і, власне, самій погоді, не давати додаткових шансів знайомим, щорічним й новим вірусам", - порадила синоптик.
У 2020 році світ вже пережив кілька великих природних катаклізмів, включаючи пандемію коронавірусу. Поточний рік закінчиться всього через 3 місяці, однак і цього часу достатньо, щоб додатково "навести шереху" в світі. Цього разу постраждала Франція. Тут вже кілька днів вирує найсильніший ураган, який руйнує все на своєму шляху.
До речі, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.
Також Знай.ua писав, що у Києві очманіла стихія накоїла Бід, машини в тріски, дахи на асфальті. На одній з багатоповерхівок ураган ледь не зніс половину покрівлі з балконів на верхньому поверсі.

Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии