Вулиці Києва знову миють зі спецрозчинами - "Все частіше і частіше…"

Вулиці Києва знову миють зі спецрозчинами - "Все частіше і частіше…"

Скрін, відео YouTube
Вулиці Києва знову почали обробляти дезінфікуючими засобами. Про це написали у виданні «Главком».
Як зазначається, спецтехніка, яка обмивала проїжджу частину столичних вулиць хімікатами, була помічена на Березняках зранку в суботу, 4 жовтня.
Додамо, що київські вулиці обробляють спеціальними засобами у тому випадку, якщо значно погіршується якість повітря над столицею. Останнім часом українська столиця все частіше опиняється серед найбрудніших міст світу.

Фото: «Главком»

Фото: «Главком»
Із чим пов’язана обробка вулиць цього разу, не уточнюється. Однак навряд чи вона має стосунок до росту кількості випадків захворювання на коронавірус, який фіксують у Києві вже не перший місяць. Станом на ранок 4 жовтня страшний діагноз підтвердився у чотирьох сотень містян, ще восьмеро киян – померли.
Найбільше випадків захворювання зафіксували на Лівому березі.

Раніше повідомляли, професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.
Як повідомляв Знай.uа, навчання під час пандемії - які заходи вживаються в школах різних країн світу. Деякі країни повністю закривали школи лише на перший місяць пандемії, а потім адаптували до прийнятих безпекових норм. А в інших навчальні заклади працювали в режимі невідкладної допомоги, тобто школу чи садок могли відвідувати діти медиків, продавців магазинів, поліціянтів, пожежників, тобто тих хто не може перевести свою роботу в домашній офіс.
Знай.uа писав, у США знайшли першу білку, яка запустила епідемію бубонної чуми.
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии