Київські комунальники перетворили парки на городи, замість квітів — капуста

Київські комунальники перетворили парки на городи, замість квітів — капуста

Капуста в клумбі / фото: Вечірній Київ
У Києві комунальники знайшли альтернативу квітам, що приїлися – в паркових клумбах почали висаджувати капусту. Детальніше про це розповідає видання "Вечірній Київ".
Читайте Знай в Google News!
Повідомляється, що київські комунальники почали висаджувати в столичних парках декоративну капусту, яка, безсумнівно, привертає увагу перехожих. Така альтернатива звичним квітам досить незвичайна і виглядає барвисто. Сьогодні подібні клумби можна спостерігати в парку "Відрадний" і на вулиці Гетьмана.
Декоративна капуста з кожним роком стає все популярнішою, адже прекрасно уживається в клумбах до приходу заморозків. Вперше потенціал різнобарвної капусти помітили в Японії - селекціонери активно взялися за розведення декоративних видів.

На сьогоднішній день в світі поширене два види декоративного овоча - високорослий і розетковий. Зовнішній вигляд високорослої капусти нагадує пальму - він має високе струнке стебло з великим листям, які красиво звисають вниз. Його можна побачити як в темно-зеленому кольорі, так і в білому з різними відтінками.
Розеткова капуста зовні нагадує звичайну городню - її листя складені у велику розетку, утворюючи квітку. Саме такий вид декоративного овоча можна побачити на вулицях Києва.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, що в одному з районів Києва тротуар перетворили на парковку для автомобілів за допомогою банки фарби.
Як повідомляв портал Знай.иа, київські комунальники "забетонували" дерево.
Також Знай.иа писав, що у Чорнобильській зоні з'явився перший веломаршрут.

Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии