Зеленський розлютився через спалах COVID-19: "Цирк від місцевої влади"

Зеленський розлютився через спалах COVID-19: "Цирк від місцевої влади"

Постійні спалахи коронавірусної інфекції в Україні напряму пов`язані зі стартом передвиборчої кампанії на місцевих виборах.
Про це президент Володимир Зеленський заявив під час візиту на Рівненщину у розмові з журналістами. Так, глава держави оцінив успіхи уряду в боротьбі з вірусом, але зазначив, що серйозні проблеми почалися з моменту, коли почалася підготовка до місцевих виборів.
“Ми бачимо соціологію – який вплив має вся ця політична ейфорія, цей політичний цирк місцевої влади…Вони (представники місцевої влади – ред.) хочуть подобатися всім людям, які живуть в тому чи іншому місті, населеному пункті. Але, ви знаєте, зараз ми бачимо понад 4 тисячі (нових хворих коронавірусом за добу – ред.). 4 тисячі – це іграшки, які більш ніж на тисячу відсотків збільшили кількість хворих”, – сказав Зеленський.
Президент зазначив, що місцева влада безвідповідально ставиться до правил карантину і, незважаючи на коронавірус, влаштовує масові заходи. Це спричинює сплески захворюваності.
Володимир Зеленський спілкується з представниками ЗМІ Рівненщини.Володимир Зеленський спілкується з представниками ЗМІ Рівненщини.
Раніше портал Знай.uа писав про те, що Зеленський дав губернатору Харківщини Кучеру 100 мільйонів: "Треба рятувати від раку"
Також портал Знай.uа писав, що Степанов на Хмельниччині пригрозив розбірками сімейним лікарям
Також портал Знай.uа писав, що Зеленський зізнався "в коханні" Закарпаттю і наобіцяв золоті гори.
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии