Коронавірус не жаліє нікого: Кличко розповів, в якій ситуації опинилися діти

Коронавірус не жаліє нікого: Кличко розповів, в якій ситуації опинилися діти

Станом на 2 жовтня у Києві на карантин відправилися 4 школи через зараження вчителів коронавірусом.
Про це під час брифінгу заявив мер столиці Віталій Кличко.
Голова міста зазначив, що ситуація з роботою шкіл та садочків залишається під контролем. На дистанційне навчання і самоізоляцію загалом відправили 275 класів із 116 шкіл. Також зазначається, що 2 школи, навпаки, повернулися з карантину до повноцінного офлайн-формату.
Тим часом в Києві в четвер, 1 жовтня, зафіксували 377 нових випадків захворювання на коронавірус. Таку статистику оприлюднив столичний градоначальник Віталій Кличко під час традиційного онлайн-брифінгу. Кількість хворих на коронавірус у Києві «перевалила» за 23 тисячі осіб. При цьому за добу, що минула, в столичних лікарнях зафіксували 231 випадок одужання від цієї небезпечної хвороби – загалом подолали недугу вже 6 тисяч 941 киян. На жаль, повідомляється також про десять нових смертельних випадків – у столиці померли від китайського вірусу вже 391 особа.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Раніше повідомляли, професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.Як повідомляв Знай.uа, навчання під час пандемії-які заходи вживаються в школах різних країн світу.
Знай.uа писав, у США знайшли першу білку, яка запустила епідемію бубонної чуми.

Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии