За Кличка все будівництво у Києві контролює "смотрящий" Денис Комарницький, - нардеп

За Кличка все будівництво у Києві контролює "смотрящий" Денис Комарницький, - нардеп

Кличко не звалимо, скріншот з відео
За словами Лероса, Кличко знову хоче провести у Київраду людей, пов’язаних із Комарницьким, наприклад нинішнього директора аеропорту “Бориспіль” Павла Рябікіна.


“Комарницький є "смотрящим" за Києвом. При Кличку він контролює все будівництво в Києві”, - заявив Гео Лерос
Він зауважив, що мер Києва регулярно перед виборами проводить зустрічі із самим Комарницьким та їхніми спільники соратниками.
“Кличко, Палатний та Комарницький зустрічалися 12 серпня в ресторані "Маячок", який належить давньому соратнику Кличка, нинішньому директору аеропорту Бориспіль, пану Рябікіну, який зараз балотується в Київраду від Кличка. Комарницький викликає міських чиновників навіть у сауни, як 13 червня. Комарницький проводив нараду у лазні "Лепота" у Підгірцях з головним архітектором Києва, паном Свістуновим”, - розповів парламентар.Ба більше, за його словами, Комарницького неодноразово бачили і в будівлі КМДА.
“6 травня та 16 червня Комарницький відвідує Київську адміністрацію. Кличко так і не зміг пояснити, до кого Комарницький приїжджає”, - констатував Гео Лерос, посилаючись на відповідь мера на офіційний запит народного депутата.
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии