Киянка знайшла своє кохання в окопах Донбасу - "Якщо вб'ють, то нехай разом"

Киянка знайшла своє кохання в окопах Донбасу - "Якщо вб'ють, то нехай разом"

Скрін, Facebook
На війні всі почуття загострюються. Здолати її жахіття може лише кохання, яке дає сили боротися і жити далі. Можливо, саме тому бійці зустрічають в окопах свою справжню любов, пише видання «Інсайдер».
Наталя та Богдан познайомилися влітку 2014 року, коли хлопець з Дніпра вже був контрактником у 72-й бригаді.
Киянка Наталя була активною учасницею Майдану, а коли терористи збили малайзійський «Боїнг» над Донбасом, зрозуміла, що не можна й далі сидіти, склавши руки. Вона познайомилася із дівчиною-волонтеркою, яка допомагала армії, й сама зайнялася волонтерством.

Скрін, Facebook
Про свої переживання і бажання допомогти фронту дівчина випадково розповіла таксистові, який її на той момент віз. Наступного дня таксист їй зателефонував і запропонував допомогти армії ділом."Дівчино, от ви хотіли допомогти вчора. Якщо ще не передумали, у мене брат зараз в АТО. Вони там на передовій, їх із "Градів" луплять, а вони без нічого. Їм потрібні каски", - розповів чоловік.

Це і стало початком історії любові. Недосвідчена у волонтерській справі дівчина вирішила сама знайти каски і відправити на фронт. Виявилося, що каски коштують дорого, і самотужки потрібну суму їй не знайти. За допомогою друзі купила чотири каски по 4 тисячі гривень, і передала на передову.
Так вони познайомилися із Богданом. Після трьох місяців романтичного листування і розмов по телефону Наталя вирішила поїхати до Богдана, який до того часу встиг підкорити її вчинками: сплів їй своїми руками шарф, аби не мерзла, та надсилав їй додому квіти.

"Я поїхала туди. Мені було дуже страшно. Я йому - ніхто, ми жодного разу не бачилися. До того ж, він молодший за мене: йому 23 роки, мені — 27. Їду в невідомість. Там війна. Страшно. Це зараз уже інше відчуття - мені там, із ним, значно безпечніше, ніж коли я тут. Думаєш — якщо вб'ють, то нехай вже разом”, - каже Наталя.

Але страхи виявилися марними – у них все склалося. Через майже рік знайомства молоді люди одружилися. На весілля Богдан сплів коханій білий шалик, а зараз продовжує тішити її романтичними сюрпризами.

Нагадаємо, що у Дніпрі рятують малюка з важким захворюванням крові, мама не втрачає надії
Як повідомляв портал "Знай.uа", юна українка страждає від важкої форми сколіозу, мама благає про допомогу
Також, "Знай.uа" писав, що важка хвороба відібрала дитинство маленького янголятка, батьки благають про допомогу
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии