У Києві Лукашенку показали щура з вусиками: "Геть!"

У Києві Лукашенку показали щура з вусиками: "Геть!"

Громадяни Білорусі, які були змушені виїхати в Україну через свавілля, яке діється у них в країні останні місяці, вийшли на акцію протесту. Пікетувати посольство Білорусі люди прийшли після інавгурації Олександра Лукашенка, чию перемогу на виборах не визнають ні в Євросоюзі, ні в Україні.

Мітингувальники виконали пісню "Три черепахи" і скандували: "Пішов геть ти і твій ОМОН", "Саша, йди", "Живе Білорусь", пише Радіо Свобода.

Також учасники акції влаштували флешмоб: вони коронували одного президента і навіть своїх чотирилапих друзів.

Перед початком "церемонії" тут провели перекличку, щоб з'ясувати, чи з'явилися "наркомани, вівці, повії та алкоголіки".


Зазначимо, що захід тривав не більше годин, а самого посла Білорусі в Україні, Ігоря Сокола, у відомстві в цей час не було.

Нагадаємо, у Білорусі 9 серпня відбулися вибори президента, відразу після яких по всій країні почалися масові протести і страйки.
Акції протесту проти фальсифікованої перемоги Лукашенка тривають понад місяць. Білоруси вимагають чесних виборів без участі Олександра Лукашенка, якому ЦВК віддала перемогу, а також звільнення політв'язнів.
Цитати Лукашенка з інавгурації:
"Я не можу, не маю права кинути білорусів, які пов'язали з державним курсом не тільки політичні уподобання, а й свою долю, майбутнє своїх дітей, усіх, хто в такий складний для Білорусі період залишився вірним країні і народу"
"Сила білоруської влади, запорука довіри до неї полягають в тому, що навіть в найважчі часи ми не відмовлялися від своєї соціальної політики, від соціально орієнтованої держави"
"Державні службовці і люди в погонах проявили стійкість, мужність і монолітність"
"У наших дітей перед очима гідний приклад раціональної мудрості. Ми показали, що створення нового можливо тільки на базі досягнутого"

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, в Україні МВС ввело водійські права і техпаспорт нового зразка: як довго будуть дійсними старі документи
Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський згадав старі лозуги про "посадки навесні", українці скептично усміхнулися: "Текст із "Розсміши коміка"? Вова, навіщо..."
Також "Знай.ua" писав, що прикордонник порівняв воїнів ЗСУ зі свинями, у керівництві відреагували: призначено службове розслідування
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии