У Києві помітили унікальний ретрокар 1968 року, на такому каталися тільки рок-зірки і президенти

У Києві помітили унікальний ретрокар 1968 року, на такому каталися тільки рок-зірки і президенти

Стало відомо про те, що. Києві був помічений легендарний кабріолет Chevrolet Corvette. У мережі з'явилися перші фото.
Таким чином, повідомляється, що в Києві на вулиці помічений легендарний кабріолет Chevrolet Corvette Stingray, який був випущений ще в 1968 році.
Моделі того року вважаються колекційними, і дуже унікальними.
View this post on Instagram
Олдскульний «Bad Boys» стиль ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ На Corvette С3 такого ж кольору літав Jimmy Hendrix ? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Впевнений, що прайс з роками буде тільки рости ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ —⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Підписуйся : @ukraine_cars ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #Ukraine_Cars ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ?: @kiev_sapid_cars ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #corvette #c3 #corvettec3 #chevrolet #chevroletcorvette #corvettelifestyle #corvetteclub #corvettefamily #cars #далдалушел #corvettenation #corvetteporn #автоклуб #корвет #oldschoolcars #olschool #олдскул #classiccars #musclecar #musclecars #droptop #convertible #kievcars #Україна #kyivcars #V8 #stingray #тачка #авто A post shared by Ракетна база України ? (@ukraine_cars) on Sep 18, 2020 at 7:40am PDTОснащений цей автомобіль 5,7 літровим мотором карбюраторним. Він може генерувати від 300 до 350»коней". У парі з ним там працює 3-ступінчаста АКПП.
Варто відзначити, що машина знаходиться в ідеальному стані, і спокійно розсікає по столичних дорогах.
Нагадаємо, що Інсайдер назвав ціни на iPhone 12 без навушників і адаптера в комплекті. Що дивно, смартфон не подешевшає, якщо порівнювати з попередниками. Втім, за рахунок навушників і адаптера компанія змогла здешевити виробництво.
Як повідомляв Знай.иа, сервіс Google Карти навчили показувати світлофори. Досить зручна функція, особливо, якщо врахувати, що в мегаполісах постійні пробки, і деякі маршрути можуть істотно заощадити час.
Також Знай.иа повідомляв, що Ілон Маск пообіцяв повністю автономну Tesla. Повідомляється, що технологія отримає рівень водіння 5, Що означає, що автопілот може керувати самостійно авто, і навіть допомога людини не потрібна.

Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии