У Києві попи на шикарному Mercedes показали простим смертним, як треба жити: "Намолили більше мільйона"

У Києві попи на шикарному Mercedes показали простим смертним, як треба жити: "Намолили більше мільйона"

На одній з київських вулиць спостережливий перехожий помітив двох священнослужителів, що вийшли з розкішного Mercedes GL з нестандартними дисками.
Відповідний відеоролик з'явився в соціальній мережі TikTok.
Навіть старий Mercedes GL коштує більше мільйона гривень, що вже говорити про нові моделі. Заощадили служителі Божі або витратилися, для простих смертних залишиться загадкою.
Обережно! У відео присутня ненормативна лексика 18+

Нагадаємо, Знай писав, що віруючі і парафіяни Свято-Миколаївського храму в місті Люботин сумують про втрату настоятеля. Протоієрей Микола Куценко помер 8 вересня на 72-му році життя. Він довгий час боровся з важким захворюванням, але хвороба виявилася сильнішою. Відспівування і прощання, а також похорон священнослужителя повинні були відбутися 10 вересня.
Також Знай повідомляв, що на Тернопільщині помер батько-митрат Бучацької єпархії УГКЦ Григорій Полоз. Чоловік помер 28 серпня. Трагічну новину повідомили у Кипичинецькій територіальній громаді. Священнослужитель служив у храмі Покрови Пресвятої Богородиці в селі Оришківці та в селі Майдан. У період з 2003 по 2007 роки був протосинкелом Бучацької єпархії УГКЦ.
Нещодавно Знай передавав, що 24 серпня, тяжка хвороба відняла життя священика Тлумацького протопресвітеріату отця Сергія Козака. Народився Сергій Козак 10 січня 1974 року в селі Гринівці Тлумацького району. Він пройшов довгий шлях, щоб стати священнослужителем. Він довгий час навчався в духовній семінарії.

Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии