Небо над Троєщиною заполонили повітряні кулі - ось вона, осіння романтика

Небо над Троєщиною заполонили повітряні кулі - ось вона, осіння романтика

У Києві на Троєщині помітили сьогодні не тільки дим від пожежі на звалищі сміття, а й повітряні кулі. Вони літали рано вранці над величезним спальним районом столиці. Велика повітряна куля літала рано вранці 21 вересня над вулицею Маяковського. Відео опублікувала Наталія Макагон на своїй сторінці в Facebook.
Велика куля парила в променях сонця, а автор відео навіть помахала пасажирам незвичайного літального апарату рукою. Під її постом коментатори розповіли про свої мрії політати на повітряній кулі і навіть згадали про подібні польоти.
Нагадавши, Знай писав, що франківчанин зробив пропозицію руки і серця в польоті і став зіркою мережі. Молодий чоловік зробив день заручин для своєї коханої самим незабутнім.
Їх любов почалася ще в шкільні роки. Знайомство у подруги на дні народження виявилося знаковим. молоді люди долали великі відстані, щоб зустрітися і насолодитися суспільством один одного. Дівчина розповіла, що вони зустрічаються п'ять років, а знайомі вже 7 років.
Також Знай повідомляв, що головний герой романтичного реаліті шоу "Холостяк-10" Максим Михайлюк добре проводить час з новою коханою після розставання з переможницею шоу Дашею Ульяновою. У нього з'явилася нова кохана-25-річна модель Дарина Хлистун.Учасник шоу" Холостяк " і його обраниця вирушили в політ на повітряній кулі. Щаслива пара вирішила відпочити на Західній Україні, де вони і політали і активно відпочити.
Нещодавно Знай передавав, що над окупованим Донбасом у День українського прапора запустили синьо-жовтий Вимпел.

Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии