У Києві чиновник вкрав у супермаркеті презервативи, мережа регоче: "Готувався до перевірки?"

У Києві чиновник вкрав у супермаркеті презервативи, мережа регоче: "Готувався до перевірки?"

У Києві затримали за крадіжку товару в супермаркеті співробітника податкової інспекції. Йому дуже терміново знадобилися засоби контрацепції і лубриканти. Він виніс їх з магазину в барсетці, але попався охоронцям, які і передали чоловіка поліції.
У нього в барсетці виявили презервативи і лубрикант з ароматом полуниці. Як з'ясувалося, даний чоловік Мариноха Василь Васильович 1984 року народження. Він працює в податковій поліції Києва.
Вкрадені засоби контрацепції він намагався винести через касу в барсетці. Загальна сума вкраденого склала 961 грн. після виявлення вкраденого товару охоронці супермаркету передали податківця поліції.
Дана новина насмішила користувачів. У коментарях з'явилися здогади, навіщо він скоїв крадіжку контрацептивів в такій великій кількості. Люди вирішили, що він готувався йти на килим до начальства або ж готувався їхати на перевірку. Знайшлися і ті, хто вирішив, що податківець посоромився купити такий «набір джентльмена».

В одном из супермаркетов Киева за кражу товара задержан гражданин Мариноха Василий Васильевич, 1984 года рождения. Как...Нагадавши, Знай повідомляв, що українка поскаржилася на популярну торговельну мережу супермаркетів Billa. За її оцінкою, в цих магазинах регулярно наживаються на клієнтах за рахунок різноманітних схем, кращого залишає бажати і дотримання протиепідеміологічних норм.
Також Знай писав, що в Харкові вже близько тижня місцевий супермаркет забруднює вулицю потоком рідини невідомого походження.
Нещодавно Знай передавав, що український народний депутат Мар'ян Заблоцький на своєму Youtube-акаунті розповів про те, що супермаркети систематично обманюють людей, бо ціни на однакову продукцію можуть відрізнятися в різних магазинах, іноді в 2,5 рази.

Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии